Få sagt ordentligt farvel til kolleger, fejret jubilæer eller byd nye kolleger velkomne i virksomheden med en stående reception.

Den prisbevidste

Den klassiske receptionsmenu med frugt, ost og tapas. Udvalget på såvel mad og drikke vil være begrænset for at holde udgifterne nede.

Den prisbevidste reception 99 kr.

Den bæredygtige

Til den bæredygtige reception tilbyder vi en anretning, der afspejler sæsonens grønt og frugt. Endvidere har vi et tæt samarbejde med bæredygtige producenter som Grambogård og Hopballe Mølle, hvor vi får vores kød og fjerkræ fra. Samtidig bruger vi ikke fisk fra opdræt med negativ naturpåvirkning.

Den bæredygtige reception 129 kr.

Den kvalitetsbevidste

Kvalitet er altid omdrejningspunktet i vores tilgang til mad og forplejning, men i den kvalitetsbevidste løsning har vi kræset lidt ekstra om detaljerne. Det gælder i forhold til udvalget og anretningen, og så vil der være sat personale af til at gå rundt med fade og sørge for opfyldning af vin/champagne.

Den kvalitetsbevidste reception 169 kr.

Selvvælger

Med selvvælgermuligheden kan I sammenfatte den menu, der passer lige nøjagtigt til jeres kommende arrangement.

Liste med individuelle priser (under udarbejdelse)

Interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde til jeres reception?

Når du har fundet den receptionspakke, der passer til dine ønsker, så udfyld forespørgselsformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.