Brug tiden bedst - og lad os stå for forplejningen til din næste konference! Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige pakkeløsninger.

Den prisbevidste – 149 kr.

Den klassiske heldagsforplejning med morgenmad, frokost og kage om eftermiddagen. Frokosten vil som udgangspunkt være det som allerede er på dagens buffet, eller I kan vælge en ”Grab and go” pose med sandwich, kildevand og frugt.

Heldagsforplejning med buffet i kantinen

Heldagsforplejning med grab and go pose til frokost

Den bæredygtige – 199 kr.

I den bæredygtige konferenceløsning får I mindre kød, men til gengæld kommer kødet fra bæredygtige landbrug. Når vi sammensætter menuen tænker vi endvidere i årstidens danske, økologiske grøntsager.

Heldagsforplejning med separat buffet i kantinen eller i mødelokalet

Den kvalitetsbevidste – 249 kr.

Kvalitet er altid omdrejningspunktet i vores tilgang til mad og forplejning, men i den kvalitetsbevidste løsning har vi kræset lidt ekstra om detaljerne. Det gælder i forhold til udvalget og anretningen på morgen- og frokostbuffeten, og at der er ekstra personale sat af, så der eksempelvis står en kok og skærer kødet ud foran gæsterne.

Heldagsforplejning med separat buffet i kantinen eller i mødelokalet

Selvvælger / Tilvalg.

Med selvvælgermuligheden kan I sammenfatte den menu, der passer lige nøjagtigt til jeres kommende arrangement.

Liste med individuelle priser (under udarbejdelse)

Interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde til jeres konference?

Når du har fundet den konferencepakke, der passer til jeres ønsker, så udfyld forespørgselsformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.