Kampagnevilkår for sommerkampagnen "Fazers nyhedsbrev".

Organisator

Fazer Confectionery
Fazerintie 6, 01230 Vantaa
P.O. BOX 4, 00941 Helsinki, Finland

Hvem kan deltage?

Alle personer på over 16 år, som er permanent bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Dette gælder dog ikke for medarbejdere, der har arbejdet med planlægningen af kampagnen eller en del af den eller for medlemmer af deres familier.

Hvordan deltager man?

Kampagnen påbegyndes d. 4. juni 2018 og afsluttes d. 31. juli 2018. Du deltager i kampagnen ved at udfylde formularen på siden fazer.dk/nyhedsbrev. Du kan kun deltage én gang. 

Priser

Alle, der har udfyldt formularen korrekt i løbet af kampagneperioden, får forhåndsadgang til Fazer Candy Store ved at bruge en adgangskode, der er sendt til den angivne e-mail, samt en rabatkode på 15 % på en hel ordre. Rabatkoden skal indsættes i det angivne felt i webshoppen. Rabatkoden gælder ikke for fragtomkostninger. Rabatkoden gælder frem til d. 12. august 2018.

Priserne kan ikke omdannes til penge eller andre priser.

Håndtering af personoplysninger

Fazer behandler deltagernes personoplysninger for at kunne gennemføre konkurrencen og for at kunne sende præmierne. Disse oplysninger vil muligvis blive anvendt til direkte markedsføring, dersom deltagerne godkender dette. Yderligere oplysninger finder du i Fazers integritetspolitik.